kunst

Kunst in een eigentijds interieur.
In Art B&B ‘Huize Hermine’ wordt een brede selectie van hedendaagse kunst getoond. Door de manier van presenteren kan men zich makkelijker een beeld vormen hoe een schilderij, een foto of een beeld in het eigen interieur tot zijn recht zal komen. Bijkomend voordeel is dat de gasten, vanuit bijvoorbeeld de luie bank, langere tijd het kunstwerk op zich kunnen laten inwerken.

CUBE GALLERY home of art

CUBE GALLERY TOONT EEN BREDE SELECTIE VAN HEDENDAAGSE KUNST.

Cube Gallery is gevestigd in Huize Hermine en laat kunst zien zoals het bij u thuis zou kunnen hangen. Door deze manier van presenteren kunt u zich makkelijker voorstellen hoe een schilderij, een foto of een beeld in uw eigen interieur tot zijn recht kan komen.

In Cube Gallery treft u een brede selectie van hedendaagse kunst. Het huidige aanbod omvat: schilderijen, tekeningen, weefwerken, assemblages, objecten en design. Het is kwalitatief goede en betaalbare kunst in wisselende exposities.

Kom naar Cube gallery voor een rondleiding langs circa 100 kunstwerken welke door het hele huis heen zijn opgehangen. Ook voor kunstadvies, het laten maken van werk in opdracht of een zoekopdracht bent u bij Cube gallery aan het goede adres.